Achtergrondinformatie Nieuws Bestuur organogram links contact
 

Stichting Odeon......

Wie actief is in het amateur-theater van de stad Utrecht is de naam vast wel eens tegengekomen in nieuwsbrieven, bij een informatiebijeenkomst of in emails. Maar wat is Odeon eigenlijk? Wat hebben amateur-theatergroepen er mee te maken?

Meer informatie over Stichting Odeon vind je op deze website. Bij achtergrond vind je meer informatie over de ontstaansgeschiedenis en het doel van de stichting. Bij nieuws kun je lezen wat de verschillende activiteiten van Odeon zijn en wat de actuele ontwikkelingen zijn. Bij bestuur kun je kennismaken met de bestuursleden van Stichting Odeon.

Onder het kopje organogram vind je een overzicht van de verschillende organisaties die werkzaam zijn op het gebied van amateurtheater in Utrecht en de plaats van Stichting Odeon binnen deze organisaties. Hiernaast kun je ook meer te weten komen over de verschillende organisaties.
Bij links vind je allerlei nuttige links met betrekking tot amateurtheater. Als je vragen of opmerkingen hebt kun je contact met ons opnemen.

 

 
design by VisualightZ