Achtergrondinformatie Bestuur organogram links contact
 
Hier kunt u het laatste nieuws vinden over de activiteiten van Stichting Odeon en een overzicht van de activiteiten van de afgelopen jaren.
 
Een greep uit de activiteiten van de laatste jaren:
Odeon is medeorganisator van het Amateur-theaterfestival Utrecht waarbij plaatselijke groepen hun voorstellingen aan elkaar vertonen, waardoor de onderlinge band tussen groepen verbetert.
Odeon organiseert studiedagen over actuele zaken waar groepen in de praktijk mee te maken krijgen. (financiën, publiciteit, etc.)
Odeon was actief betrokken bij de enquête rondom de huisvestingsproblematiek waar veel groepen mee te maken hebben. De resultaten zijn inmiddels aan de betrokken partijen gepresenteerd en Odeon is druk bezig met het zoeken naar oplossingen voor de gesignaleerde problemen.
Odeon vormt samen met Zimihc Huis van de Amateurkunst en het Utrechts Centrum voor de Kunsten de Theaterwerkplaats Utrecht.
Odeon heeft contacten met de gemeente Utrecht, het Stichts Centrum voor Aamteurtheater (provinciale belangenbehartigingsvereniging) en het Gemeentelijk Theateroverleg Amersfoort. Zo proberen we meer uitwisseling tussen provincie en stad te stimuleren, zodat groepen van elkaars kennis kunnen profiteren.