Blik bestaat uit:

Fialka Groenendaal

Studeerde Algemene Letteren aan de Universiteit Utrecht. Volgde binnen de specialisatie Cultuureducatie de richting Film en Televisie. Liep tijdens haar studie vier maanden stage bij verschillende programma's van RTL.
Werkte mee aan Muzikanten in Utrecht (over twee Utrechtse bands Orphanage en Human Beings), Breekeisers (regie) Doodnormaal (regie en montage), Binnenstebuiten (regieassistentie en montage), Levende Stenen (regie en montage) en Setia Hati (regie).
Werkte van 1998 t/m 2004 als VJ in Tivoli en ook in de Melkweg, Stadsschouwburg Utrecht, Muziekcentrum Vredenburg, Paaspop en Lowlands. Heeft ook camerawerk gedaan bij verschillende optredens in Tivoli. Haar laatste film Yogya Manis, over kunstenaars in Yogyakarta heeft gedraaid op Salto Amsterdam en Rotterdam via NieuwIndisch TV. Ook werkte zij mee aan de documentaire Jezevac (over de overlevenden van Srebrenica). Sinds juni 2003 werkt ze als freelance regisseur bij RTV Utrecht o.a.voor de programma's Utrecht Buiten, de documentaire serie Verslaafden onder dak, het amusementsprogramma Uit in Utrecht en UIT! en de documentaireserie In de Buurt.
Zij werkt freelance via haar eigen bedrijfje Shine VJ en Filmproducties.