omgeving/park de bungalow kosten reserveren


Het park en zijn omgeving

De bungalow staat op een klein bebost park: bungalowpark De Buurserbeek, waar 53 recreatiebungalows staan verscholen tussen de bomen en aan het centrale toegangspad. Naast het park ligt de Camping 't Stien'n Boer, met kinderzwembad, klein restaurant en speelgelegenheid voor kinderen. Informatie is te vinden op www.stien-nboer.nl .

Op loopafstand is het sportpark De Wilder te vinden met groot zwembad, tennisbanen en andere sportvoorzieningen en een steakhouse. Ook een kinderboerderij ontbreekt hier niet. Informatie te vinden op www.dewilder.nl . Eveneens op loopafstand ligt het golfterrein Langelo en een luxe restaurant in de Oude Watermolen. Deze historische molen kan bezichtigd worden. Bij de molen kunnen paardenliefhebbers terecht in een manege. Wandelen in het Assinkbos of fietsen door de omgeving met haaksbergseveen, het buursezand en het witteveen maakt dit scala aan mogelijkheden voor een actieve vakantie compleet.
Het centrum van het dorp Haaksbergen is op 2 km afstand gelegen. Het heeft een uitgebreid winkelbestand en enkele bezienswaardigheden zoals de Museumspoorweg, met een stoomtrein die rijdt tussen Haaksbergen en Boekelo. Voor de geestelijke verzorging beschikt Haaksbergen over diverse katholieke en protestantse kerken en een moskee.

Informatie over Haakbergen is te vinden op www.haaksbergen.nl . Kortom: activiteiten voor jong en oud zijn op korte afstand te vinden en - minstens zo belangrijk - je kunt ook niets doen door gewoon bij de eigen bungalow te blijven en te genieten van de rust en de geluiden van de natuur.