Nieuws

 

Archief

- We hebben de documentaire Binnenstebuiten ingezonden voor het Audivisueel Festival in Utrecht. De organisatie van dit festival nomineerde Binnenstebuiten voor `De Gouden Vlam`. Dit is een onderdeel van het programma van het Nederlands Filmfestival. In september 2000 draaide de film tijdens het nationale festival in het Rembrandtheater te Utrecht.

- Op het filmfestival van Gorinchem viel Binnenstebuiten wel in de prijzen. Het volgende stond in het jury-rapport. "De productie is helder opgebouwd. De illustrerende beelden zijn op een prettige manier met de interviews verweven. Doordat meerdere personen hun verhaal vertellen wordt het onderwerp breed belicht."

- Wij zijn alweer een tijdje bezig met de research voor ons nieuwe project. We gaan een historische documentaire maken over het pand aan de Oudegracht waar momenteel poppodium Tivoli is gevestigd. Het pand heeft een zeer markante geschiedenis waarover we nog niets loslaten. Momenteel zijn we druk bezig met research, voorgesprekken met informanten en het aanschrijven van mogelijke sponsors.