Nieuws

 

Archief

- Op dit moment zijn we met de Stichting druk bezig met een project naar aanleiding van een idee van Fialka. Zij ontmoette ooit een man die ervan overtuigd is zijn leven te danken te hebben aan Indonesische gevechtskunst...

- Levende Stenen is 14 november 2004 vertoond op de Dag van de Korte Film van het Film Front Festival te Gorinchem (www.filmfrontfestival.nl). Levende Stenen is helaas niet in de prijzen gevallen, maar de reactie van de jury was niet onaardig. "Fraaie en professionele documentaire over de geschiedenis en de verhalen achter het Tivoli-gebouw aan de Oudegracht. Niet alle verhalen zijn even interessant, maar als geheel weet deze langste inzending van de selectie de aandacht wel vast te houden."

- 27 januari 2005 is er in Haarlem een nieuw museum over psychiatrie geopend. Binnenstebuiten zal daar vanaf de opening dagelijks vertoond worden in een speciale patiënten/cliëntenkamer. Het museum heeft o.m. als doel de beeldvorming rond psychiatrie en psychiatrische patiënten positief te beïnvloeden. Voor meer informatie over het museum: www. pest-endolhuys.nl.